Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 litr vývaru z brambor, 4 stroužky česneku, sůl, sádlo nebo olej, 4 krajíce tmavého chleba
Postup přípravy:
Slitý vývar z brambor s kmínem dáme vařit do hrnce. Mezitím prolisujeme nebo utřeme česnek se solí a vložíme jej na dno každého talíře. Přidáme lžíci sádla nebo oleje a zalijeme vroucím vývarem z brambor.
Do talířů s oukropem přisypeme na kostičky nakrájený a na oleji nebo sádle osmažený chléb.
Další recepty:
sýrová polévka, vepřový vývar s bramborovými kostičkami, koprová kulajda, česnečka, kuřecí vývar s noky, slepičí polévka s žampiony, gulášová polévka, čočková polévka, podzimní polévka, mléková polévka, strouhaná bramborová polévka, zelňačka s klobásou, bramborová polévka, ruský boršč
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.