Recepty

Recepty > italská kuchyně > omáčka Sugo pomodor

Omáčka Sugo pomodor

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Omáčka Sugo pomodor má v italské kuchyni využití jako podkladová směs na pizzu, nebo se používá s těstovinami.

Postup přípravy Omáčky Sugo pomodor:

Omáčku Sugo pomodor připravíme tak, že v kastrolu necháme na oleji zpěnit kousky celeru, mrkve a cibule. Přidáme čerstvá a konzervovaná rajčata i se šťávou z konzervy a hodinu dusíme, poté propasírujeme přes síto a 30 minut vaříme. Přidáme cukr, sůl, máslo a bazalku. Omáčku nalijeme do sklenic a zavaříme.

Další recepty:
špagety Aglio olio e peperoncino, talský chléb focaccia

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.