Recepty

Recepty > omáčky > okurková omáčka s hovězím masem

Okurková omáčka s hovězím masem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 cibule, 5 sterilovaných okurek, hovězí maso, hladká mouka a voda, sůl, pepř, 3 vejce uvařená natvrdo

Jak připravit tento recept:

Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme, přisypeme nadrobno nakrájená vejce a okurky a podusíme. Pak přidáme sůl, pepř, můžeme i mletou papriku a zalijeme vodou. Dusíme, až je maso měkké, poté zalijeme záklechtkou z vody a hladké mouky a provaříme. Podáváme s knedlíky.

Další recepty:
Brokolicová krémová polévka se smaženými kostičkami z rohlíků.
Kuře na medu, česneku a zázvoru na marinádu.
Studená okurková bulharská polévka s žitným chlebem.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.
Borůvkový žahour k přelití lívanců.
Rajská omáčka s hovězím masem a vhodnou přílohou.
Halušky se zelím, uzeným a slaninou důkladně promícháme.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Okurková omáčka se sýrem.
Koprová omáčka se smetanou.
Borůvkový trhanec z palačinek.
Majonéza za 5 vteřin vyšlehaná.
Brokolicová polévka se smetanou

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje okurková omáčka s hovězím masem a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.