Recepty > kuře > obložené chlebíčky se sardelovým máslem a kuřecím masem
Potřebné suroviny:
1 veka, 100 g másla, 2 sardelky nebo sardelová pasta, 200 g upečeného kuřecího masa, 2 vejce, rajče, petrželka na ozdobu
Postup přípravy:
Veku nakrájíme na tenké plátky a potřeme máslem umíchaným se sardelkami. Poklademe plátky studeného vykostěného kuřecího masa. Přizdobíme kolečky natvrdo vařených vajec, kolečkem rajčete a petrželkou.
Další jídla:
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Marinované kuře s bramborem.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Bramborová pomazánka na chlebíčky s kořením.
Rybí pěna ze šprotů na chleba.
Hermelínová pomazánka se salámem a vejci.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Obložené chlebíčky s bylinkovým máslem a kuřecím masem
Recept na přípravu jídla obložené chlebíčky se sardelovým máslem a kuřecím masem přináší na talíř svoji chuť.