Recepty > kuře > obložené chlebíčky s kuřecím masem a remuládovou omáčkou
Potřebné suroviny:
polovina veky, 200 g upečeného vykostěného kuřecího masa, 1 rajče, petrželka
Omáčka: 100 g majonézy (majolky), 1 lžíce petrželky, 1 sladkokyselá okurka, 1 lžíce kaparů, 2 sardelky, citronová šťáva
Postup přípravy:
Veku nakrájíme na plátky a potřeme hotovou remuládovou omáčkou. Poklademe studeným, na tenké plátky nakrájeným masem, přizdobíme kolečkem rajčete a kouskem petrželky.
Remuládovou omáčku připravíme tak, že do majonézy přidáme nadrobno nasekanou petrželku, nastrouhanou okurku, kapary a na menší kousky nakrájené sardelky, citronovou šťávu a vše dobře promícháme. Sůl zpravidla nemusíme přidávat, jak kapary i sardelky jsou slané.
Další jídla:
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Marinované kuře s bramborem.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Bramborová pomazánka na chlebíčky s kořením.
Rybí pěna ze šprotů na chleba.
Hermelínová pomazánka se salámem a vejci.
Obložené chlebíčky s bylinkovým máslem a kuřecím masem
Recept na přípravu jídla obložené chlebíčky s kuřecím masem a remuládovou omáčkou přináší na talíř svoji chuť.