Recepty

Recepty > kuře > masová nádivka se žampiony

Masová nádivka se žampiony

Potřebné suroviny:

250 g vepřového masa z plecka nebo ne příliš tučného ramínka, 3 žemle, 1/8 litru mléka, 200 g žampionů, 1 vejce, sůl, pepř

Postup přípravy:

Maso umeleme na masovém mlýnku a smícháme jej s žemlemi předem nakrájenými na kostičky a zvlhčíme mlékem. Pak přidáme očištěné, velmi jemně nakrájené žampiony, vše spojíme s vejcem, osolíme a opepříme.

Další jídla:
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečená kachna s jablky a zelím chutná s bramborovým knedlíkem.
Marinované kuře s bramborem.
Kuřecí nudličky se šunkou a Nivou podáváme s bramborem.
Kuřecí nudličky se zeleninou posypeme nastrouhanou Nivou.
Pečená husa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem kterou upečeme doměkka.
Americký štědrovečerní krocan získá při pečení zlatavou barvu.
Pečená husa se zelím a houskovým knedlíkem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Pečený krocan recept

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla masová nádivka se žampiony přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.