Recepty > kuře > masová nádivka
Potřebné suroviny:
500 g vepřového masa z plecka nebo ne příliš tučného ramínka, 2 vejce, 1 menší cibule, 100 g strouhanky, 3 lžíce madeirského vína, sůl, pepř
Postup přípravy:
Maso umeleme na masovém mlýnku a promícháme je s celými vejci a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí. Promícháme se strouhankou, doplníme vínem, solí a pepřem.
Další jídla:
Pečená kachna s jablky a zelím chutná s bramborovým knedlíkem.
Marinované kuře s bramborem.
Kuřecí nudličky se šunkou a Nivou podáváme s bramborem.
Kuřecí nudličky se zeleninou posypeme nastrouhanou Nivou.
Pečená husa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem kterou upečeme doměkka.
Americký štědrovečerní krocan získá při pečení zlatavou barvu.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Pečená husa se zelím a houskovým knedlíkem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečený krocan recept
Recept na přípravu jídla masová nádivka přináší na talíř svoji chuť.