Recepty

Recepty > kuře > masová nádivka

Masová nádivka

Potřebné suroviny:

500 g vepřového masa z plecka nebo ne příliš tučného ramínka, 2 vejce, 1 menší cibule, 100 g strouhanky, 3 lžíce madeirského vína, sůl, pepř

Postup přípravy:

Maso umeleme na masovém mlýnku a promícháme je s celými vejci a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí. Promícháme se strouhankou, doplníme vínem, solí a pepřem.

Další jídla:
Pečená kachna s jablky a zelím chutná s bramborovým knedlíkem.
Marinované kuře s bramborem.
Kuřecí nudličky se šunkou a Nivou podáváme s bramborem.
Kuřecí nudličky se zeleninou posypeme nastrouhanou Nivou.
Pečená husa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem kterou upečeme doměkka.
Americký štědrovečerní krocan získá při pečení zlatavou barvu.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Pečená husa se zelím a houskovým knedlíkem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečený krocan recept

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla masová nádivka přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.