Recepty > vepřové maso > maso tří barev
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
30 dkg hovězí roštěné, 30 dkg vepřové kýty, 30 dkg kuřecích prsou, olej, 10 dkg šunky, 10 dkg čerstvých žampionů, kečup, chilli koření, kapie, pórek, česnek, kari koření, máslo, smetana ke šlehání, sůl, pepř
Postup přípravy:
Pokrm maso tří barev připravujeme současně na třech pánvích:
1. Hovězí nakrájíme na nudličky, osmažíme na rozehřátém oleji, přidáme šunku, žampióny, kečup, chilli koření a dusíme.
2. Vepřové rovněž nakrájíme na nudličky, osmahneme, přidáme kapii, pórek, prolisovaný česnek, kari koření a dusíme.
3. Kuřecí nakrájíme na nudličky, osmahneme na másle, přidáme smetanu, osolíme, opepříme a dusíme.
Hotové jednotlivé druhy masa rozložíme na velký talíř a obložíme čerstvou i sterilovanou zeleninou. Jako přílohu podáváme vařenou rýži.
Další recepty:
kotlety na šlehačce, chilli con carne, zabijačkový guláš, vepřové kotlety, sulc bez česneku, segedínský guláš, vepřová bašta s kari omáčkou, maďarský guláš s bramborem, bůček se zelím, roštěnka z vepřové kotlety, chilská kýta, řízky na zelenině Moravanka, katův šleh, obrácené vepřové řízky, vepřové koleno marinované v česneku a hořčici
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.