Recepty > vepřové maso > marinovaná vepřová žebra
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1,5 kg vepřových žeber, 6 lžic kečupu, 3 lžíce oleje, 3 lžíce plnotučné hořčice, 3 lžíce worcestrové omáčky, 3 lžíce sojové omáčky, 10 stroužků česneku, 3 lžičky argentinského koření, 3 lžičky soli, 2 lžičky kmínu
Postup přípravy:
Smícháním výše uvedených surovin vytvoříme marinádu, ve které necháme 12 hodin v chladu marinovat vepřová žebra. Poté žebra vložíme do pekáče a v předem vyhřáté troubě pečeme za průběžného podlévání.
Další recepty:
kotlety s hroznovým vínem, vepřová panenka na provensálském koření, vepřové nudličky na víně, džuveč, plněná vepřová kapsa v bramborákovém těstě, česnekové kapsy, vepřové kotlety zapečené s brambory a smetanou, vepřové kotlety na houbách, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové ledvinky s muchomůrkou růžovkou, vepřové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.