Recepty

Recepty > kuře > květáková polévka s drůbežím masem

Květáková polévka s drůbežím masem

Potřebné suroviny:

1 středně velký květák, sůl, 1 litr drůbežího vývaru, 100 g vařeného drůbežího masa, 250 ml sladké smetany, 1 vaječný žloutek, petrželka

Postup přípravy:

Očištěný květák uvaříme v malém množství osolené vody doměkka, rozdělíme jej na malé růžice a vložíme do drůbežího vývaru. Doplníme na kostičky nakrájeným drůbežím masem, zalijeme smetanou s rozmíchaným žloutkem, zahřejeme, ale nevaříme a doplníme nadrobno nakrájenou petrželkou.

Další jídla:
Domácí nudle do polévky kladujeme je na suchém místě.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře na kari ochutíme solí.
Cibulačka s bramborem a kadeřavou petrželkou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Květáková polévka

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla květáková polévka s drůbežím masem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.