Recepty > kuře > kuřecí stehna plněná játrovou nádivkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
2 housky, mléko, drůbeží játra, sůl, mletý pepř, 2 vejce, kuřecí stehna, mletá paprika, olej
Postup přípravy:
Housky namočíme v mléce, vyždímáme, přidáme nadrobno nasekaná játra, sůl, mletý pepř, dva žloutky, sníh z bílků a zamícháme. Kuřecí stehna omyjeme, rukou nadzvedneme kůži, naplníme nádivkou, osolíme, posypeme mletou paprikou, podlijeme vodu, polijeme trochou oleje a pečeme v troubě vyhřáté na teplotu 200°C asi 35 minut.
Podáváme s vařeným bramborem nebo rýží.
Další jídla:
Zapečená vepřová krkovice s bramborovou kaší.
Kuře na zelí kterému necháme nagrilovat kůrčičku.
Zapečená kuřecí stehna se žampiony necháme je odkrytá zezlátnout.
Ryby nakládané na kyselo zalijeme studeným nálevem po okraj sklenice.
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme podle návodu na balení.
Zapečená rýže se zelím a vepřovým masem kterou pečeme, dokud se nevytvoří křupavá kůrka.
Kuřecí stehna na zelí opečeme do křupava.
Slepičí polévka s kapáním.
Kuřecí stehna na zelenině upečeme v troubě.
Kuře na pivu podáváme se švestkovým kompotem.
Kotlety na zelenině pečeme, dokud se voda nevypeče.
Nádivka do kuřete
Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm kuřecí stehna plněná játrovou nádivkou.