Recepty > kuře > kuřecí směs na bramboráku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
300 g kuřecího masa, polovina lžičky kari koření, polovina lžičky grilovacího koření, 1 lžička sojové omáčky, 1 sklenice leča, 2 stroužky česneku, 1 lžíce kečupu, 1 cibule, olej
Postup přípravy:
Připravíme si těsto na bramborák a bramboráky si usmažíme. Zároveň si připravíme náplň: maso osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme koření, lečo, česnek, kečup a nadrobno pokrájenou cibuli. Vše prohřejeme a směs poklademe na bramborák, který přehneme na polovic.
Další jídla:
Játrová pomazánka na topinkách.
Kuřecí nudličky s rýží a přelivem z vajíčka.
Houbová omáčka se smetanou dochucená cukrem, solí a citronovou šťávou.
Marinované kuře podáváme s rýží či bramborem.
Vepřové nudličky na víně dozlatova opečeme.
Játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Kuřecí směs zahustíme máčeným bramborovým škrobem.
Bramborový guláš s fazolemi promícháme, odstavíme a podáváme s chlebem.
Kuřecí játra v bramboráku podáváme se zeleninovou oblohou.
Vepřové nudličky s houbami opepříme a dusíme doměkka.
Vepřové kotlety na smetaně se žampiony podáváme s rýží nebo těstovinami.
Kuřecí nudličky se žampiony a čínským zelím
Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo kuřecí směs na bramboráku.