Recepty

Recepty > kuře > kuřecí řízky v jogurtu a lupínkách

Kuřecí řízky v jogurtu a lupínkách

Potřebné suroviny:

Množství surovin použijeme podle počtu porci:
kuřecí maso, kukuřičné lupínky, sůl, hladká mouka, vejce, olej na smažení

Postup přípravy:

Kuřecí maso omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Máčíme v rozšlehaných, osolených vejcích a obalíme v kukuřičných lupínkách, které jsme si před tím rozdrtili válečkem. Pečeme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Hotové řízky klademe na ubrousky, které nám vysají přebytečný tuk.

Další jídla:
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Francouzská cibulačka s vínem posypaná sýrem.
Kuře na zelí pečeme ve vyhřáté troubě.
Kuřecí stehna v jogurtu upečeme.
Bažant na červeném víně dusíme doměkka.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Rýže s hráškem lze posypat strouhaným sýrem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuře na kari ochutíme solí.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Rýžový nákyp s jablky vložíme do předem vyhřáté trouby a upečeme.
Italské rizoto s houbami ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
Recept na kari kuře s jablky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuřecí řízky v jogurtu a lupínkách přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.