Recepty > kuře > kuřecí řízky v jogurtové peřině
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí řízky, 2 bílé jogurty, 2 stroužky česneku, sůl, vegeta, tymián, olej
Postup přípravy:
Kuřecí řízky naklepeme, po stranách nařízneme, osolíme a vložíme do mísy. Na řízky nalijeme připravenou směs z bílých jogurtů, rozetřeného česneku, vegety a tymiánu a necháme nejlépe přes noc uležet v lednici. Druhý den tak, jak jsou plátky obalené jogurtovou peřinou, osmažíme. Podáváme se zeleninovým salátem.
Další jídla:
Plněné kuřecí řízky osmažíme.
Kuře na cibuli podáváme společně se zelím.
Játrová omáčka s rýží jako přílohou.
Pečené kuře na moravance podáváme s rýží.
Jogurtová marináda na řízky které poté smažíme na rozehřátém oleji.
Marinované kuřecí řízky - na každý položíme plátkový sýr.
Naložené vepřové řízky s tatarskou omáčkou.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Játra s anglickou slaninou a žampiony 3 minuty pomalu restujeme.
Medové kuře vložíme do trouby a pečeme.
Čočková polévka se zeleninou je podávána ještě za tepla.
Kuřecí řízky se žampiony a pórkem
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí řízky v jogurtové peřině.