Recepty

Recepty > kuře > kuřecí minutkový guláš

Kuřecí minutkový guláš

Potřebné suroviny:

500 g kuřecího masa, 1 sterilovaná kapie, sůl, mletá paprika, kečup, máslo, olej

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Když maso zbělí, osolíme je, přidáme mletou papriku a kapii. Ještě asi 3 minuty opékáme, pak přilijeme asi lžíci kečupu a přidáme pro zjemnění kousek másla. Po rozpuštění másla můžeme podávat. Vhodná příloha je rýže.

Další jídla:
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Kuřecí maso na ananasu usmažíme na rozpáleném oleji.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s rýží.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Recept na bramboráky se zelím smažené dozlatova.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Krůtí tokáň podáváme s těstovinami.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Pečený bažant na slanině podáváme s knedlíky a červeným zelím.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pikantní kuřecí guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Krůtí guláš

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuřecí minutkový guláš přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.