Recepty

Recepty > polévky > kuřecí milagutannír

Kuřecí milagutannír recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g rýže, několik feferonek, 1/2 lžičky pálivé papriky, 1/2 lžičky mletého nového koření, 1/2 lžičky mletého zázvoru, větší cibule, 2 lžíce másla, hrstka petrželové natě, sůl, citron

Recept na přípravu:

Nadrobno rozemeleme nebo nasekáme feferonky a smícháme je se vším kořením. Kuře naporcujeme a dusíme v malém množství osolené vody. Po 10 minutách přidáme feferonky s kořením a dusíme dál do poloměkka. Na másle osmažíme nasekanou cibuli dozlatova, dodáme ke kuřeti, přilijeme horkou vodu, vsypeme vypranou rýži a uvedeme znova do varu. V případě potřeby přisolíme. Když jsou maso i rýže měkké, vhodíme do polévky nadrobno nasekanou petrželku, tenké plátky citronu a podáváme.

Další recepty:
Koprová polévka s houbami kterou přisolíme a okyselíme octem.
Kokosová rýže je recept indické kuchyně.
Hrachová polévka ze sáčku do které přidáme na kousky pokrájenou uzeninu.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Rajská omáčka s vajíčkem a houskovým knedlíkem jako přílohou.
Koprová kulajda do níž vmícháme na kousky pokrájená vejce.
Fazolačka s uzeným masem a bramborem.
Zelňačka s mrkví chutná nejlépe druhý den.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Kuřecí polévka se žampiony a drobně pokrájenou pažitku.
Kulajda s koprem a vejci pokud ji máme radši sladší, přidáme cukr.
Fazolačka se smetanou kterou můžeme mírně dokyselit octem.
Bramborový guláš s fazolemi podáváme s chlebem.
Kuřecí polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept kuřecí milagutannír.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.