Recepty

Recepty > kuře > kuřecí maso s lečem

Kuřecí maso s lečem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500 g kuřecího masa, 1 sklenice leča, 1 červená paprika, 1 cibule, sůl, mletý pepř, mletá paprika, grilovací koření, tmavá jíška, olej

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky a vložíme na pánev, kde jsme si předtím zpěnili nadrobno pokrájenou cibulku. Maso necháme zatáhnout a přidáme sklenici leča a na kostky nakrájenou papriku, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a grilovací koření. Chvíli necháme podusit a když pustí šťávu, trochu zahustíme jíškou. Podáváme s bramborovými hranolky.

Další jídla:
Kuřecí těstovinový salát necháme před podáváním vychladit.
Velikonoční nádivka s kopřivami kterou podáváme nakrájenou na plátky.
Vepřové kotlety na smetaně se žampiony podáváme s rýží nebo těstovinami.
Nádivka do kuřete které poté upečeme.
Marinované kuře podáváme s rýží či bramborem.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Bramborový guláš s fazolemi promícháme, odstavíme a podáváme s chlebem.
Marináda na kuřecí maso ve které ho necháme alespoň 2 hodiny marinovat.
Houbová omáčka se smetanou dochucená cukrem, solí a citronovou šťávou.
Vepřové kotlety s lečem ozdobíme feferonkou.
Kuřecí salát s majonézou podáváme s pečivem.
Kuřecí salát s fazolemi a čínským zelím

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo kuřecí maso s lečem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.