Recepty

Recepty > kuře > kuře s podmáslím

Kuře s podmáslím

Potřebné suroviny:

4 plátky kuřecího masa
350 ml podmáslí
150 g hladké mouky
1 lžička soli
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky pepře
1/2 lžičky sušeného česneku
1/2 lžičky kořenící směsi na steaky
1 špetku strouhaného muškátového oříšku
olej na smažení

Postup přípravy:

Porce kuřete vložíme do podmáslí a necháme je asi 3 hodiny v chladu uležet. Mouku smícháme s veškerým kořením a kousky masa v ní obalíme. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje nebo fritujeme.

Další jídla:
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Kuře s kari omáčkou zaprášíme moukou a osmahneme.
Kachní roláda pokladená šunkou.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Kuře s nádivkou z rohlíků.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Rajská polévka s bazalkou do které přidáme nahrubo nasekaný česnek.
Bažant na červeném víně dusíme doměkka.
Cuketová polévka s mrkví podávaná s hoblinkami parmezánu.
Kuřecí roláda s nádivkou kterou občas poléváme vypečenou šťávou.
Italské rizoto s houbami ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Francouzská cibulačka s vínem posypaná sýrem.
Recept na pikantní kuřecí nudličky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře s podmáslím přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.