Recepty

Recepty > kuře > kuře s lečem v alobalu

Kuře s lečem v alobalu

Potřebné suroviny:

Budeme potřebovat: 1 kuře, sůl, 500 g leča, 20 g másla

Postup přípravy:

Očištěné a omyté kuře osolíme a rozporcujeme. Každou porci kuřete položíme na kus alobalu, obložíme lečem a plátky másla, pevně svineme a pečeme ve vyhřáté troubě 40 minut. Poté alobal otevřeme a kuře dopečeme.

Další jídla:
Kuře na zelí pečeme ve vyhřáté troubě.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Rajská polévka s bazalkou do které přidáme nahrubo nasekaný česnek.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí stehna v jogurtu upečeme.
Bažant na červeném víně dusíme doměkka.
Francouzská cibulačka s vínem posypaná sýrem.
Italské rizoto s houbami ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Rýže s hráškem lze posypat strouhaným sýrem.
Kuře v alobalu pečeme v předem vyhřáté troubě.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře s lečem v alobalu přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.