Recepty

Recepty > kuře > kuře s kečupem a medem

Kuře s kečupem a medem

Potřebné suroviny:

1 kuře
3 lžíce kečupu
1 lžíce medu
1 lžíce petrželové natě
1 lžíce nasekané cibule
sůl
špetka šalvěje
2 lžíce citrónové šťávy
1 stroužek česneku

Postup přípravy:

Kuře osolíme a připravíme si zálivku ze kečupu, medu, natě, nasekané cibule, soli, špetky šalvěje, citrónové šťávy a stroužku česneku. Vše promícháme a směsí potíráme kuře při pečení.

Další jídla:
Italské rizoto s houbami ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Rýže s hráškem lze posypat strouhaným sýrem.
Kuře na kari ochutíme solí.
Francouzská cibulačka s vínem posypaná sýrem.
Rýžový nákyp s jablky vložíme do předem vyhřáté trouby a upečeme.
Kuřecí stehna v jogurtu upečeme.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Kuře na zelí pečeme ve vyhřáté troubě.
Bažant na červeném víně dusíme doměkka.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Recept na kari kuře s jablky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře s kečupem a medem přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.