Recepty

Recepty > kuře > kuře s jablky

Kuře s jablky

Potřebné suroviny:

Pro přípravu bude potřeba: 1 kuře, 4 lžíce oleje, sůl, 800 g jablek, 200 ml bílého vína, 2 mladé pórky

Postup přípravy:

Očištěné a omyté kuře rozporcujeme, opečeme na rozehřátém oleji, osolíme, podlijeme a udusíme doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, přidáme oloupaná jablka zbavené jádřinců a nakrájená na kolečka, podlijeme bílým vínem a udusíme doměkka. Potom přidáme pórky nakrájená na kolečka a dodusíme. Podáváme s upečeným kuřetem.

Další jídla:
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Italské rizoto s houbami ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
Bažant na červeném víně dusíme doměkka.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Kuřecí čtvrtky na zelenině pečeme 40 minut.
Kuře na kari ochutíme solí.
Rýže s hráškem lze posypat strouhaným sýrem.
Cuketa na kari zahustíme kokosovým mlékem.
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
Bramborový guláš s fazolemi podáváme s chlebem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuře na zelí pečeme ve vyhřáté troubě.
Recept na kari kuře s jablky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře s jablky přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.