Recepty

Recepty > kuře > kuře s hráškem

Kuře s hráškem

Potřebné suroviny:

Pro přípravu bude potřeba:
2 porce kuřete
250 g zmraženého hrášku
10 g másla
kousek cibule
sůl
pepř

Postup přípravy:

Porce kuřete osolíme, opepříme, vložíme na drobně pokrájenou cibuli, hned podlijeme malým množstvím teplé vody a dusíme pod pokličkou. Při dušení porce obracíme a podléváme vodou. Když kuře téměř změkne, přidáme hrášek a dusíme dále, až kuře i hrášek změknou. V hotovém pokrmu má být téměř všechna voda ze šťávy odpařená.

Další jídla:
Kuřecí čtvrtky na zelenině pečeme 40 minut.
Kuře na kari ochutíme solí.
Rýže s hráškem lze posypat strouhaným sýrem.
Cuketa na kari zahustíme kokosovým mlékem.
Bažant na červeném víně dusíme doměkka.
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Bramborový guláš s fazolemi podáváme s chlebem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuře na zelí pečeme ve vyhřáté troubě.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Italské rizoto s houbami ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Kuře s kari omáčkou

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře s hráškem přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.