Recepty > polévky > krůtí vývar s brokolicí
Suroviny potřebné pro přípravu:
kosti a vnitřnosti (srdíčko, žaludek) z krůty, 1 menší cibule, 4 kuličky nového koření, 4 kuličky pepře, 500 g brokolice
Recept na přípravu:
Kosti a vnitřnosti zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme cibuli a koření. Uvaříme. Vývar scedíme a vložíme do něj na kousky pokrájenou brokolici. Povaříme 7 minut a poté dosolíme. Srdíčko a žaludek pokrájíme na drobné kousky a nasypeme do polévky. Při podávání na talíři doplníme celestýnskými nudlemi.
Další recepty:
Slovenská kyselice s vaječným kapáním.
Krémová bramboračka se šlehačkou.
Fazolový krém s ořechy ozdobte.
Rajská polévka s bazalkou a nahrubo nasekaným česnekem.
Krůtí maso na paprice dochutíme najemno nasekanou zelenou .
Kuřecí vývar s drobením a nakrájeným masem.
Loštická česnečka kterou zprudka zapečeme.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Krémová česnečka z mléka.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Rajská polévka s kukuřicí a celerem.
Kuřecí polévka se žampiony, zeleninou a masem.
Vývar z morkových kostí přidáme nudle.
Krůtí plátky na smetaně
Krůtí vývar s brokolicí přináší na talíře svoji chuť.