Recepty

Recepty > polévky > krůtí vývar s brokolicí

Krůtí vývar s brokolicí

Suroviny potřebné pro přípravu:

kosti a vnitřnosti (srdíčko, žaludek) z krůty, 1 menší cibule, 4 kuličky nového koření, 4 kuličky pepře, 500 g brokolice

Recept na přípravu:

Kosti a vnitřnosti zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme cibuli a koření. Uvaříme. Vývar scedíme a vložíme do něj na kousky pokrájenou brokolici. Povaříme 7 minut a poté dosolíme. Srdíčko a žaludek pokrájíme na drobné kousky a nasypeme do polévky. Při podávání na talíři doplníme celestýnskými nudlemi.

Další recepty:
Slovenská kyselice s vaječným kapáním.
Krémová bramboračka se šlehačkou.
Fazolový krém s ořechy ozdobte.
Rajská polévka s bazalkou a nahrubo nasekaným česnekem.
Krůtí maso na paprice dochutíme najemno nasekanou zelenou .
Kuřecí vývar s drobením a nakrájeným masem.
Loštická česnečka kterou zprudka zapečeme.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Krémová česnečka z mléka.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Rajská polévka s kukuřicí a celerem.
Kuřecí polévka se žampiony, zeleninou a masem.
Vývar z morkových kostí přidáme nudle.
Krůtí plátky na smetaně

Recepty
Motto

Krůtí vývar s brokolicí přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.