Recepty

Recepty > kuře > krůtí stehna dušená na cibuli a estragonu

Krůtí stehna dušená na cibuli a estragonu

Potřebné suroviny:

2 krůtí stehna (500 g), 50 g tuku, 200 g cibule, sůl, polovina lžičky estragonu

Postup přípravy:

Krůtí stehna osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Pak maso vyjmeme, do tuku vložíme oloupanou cibuli nakrájenou na tenké plátky, jen krátce ji necháme zpěnit, na cibuli vložíme zpátky krůtí stehna, podlijeme teplou vodou a posypeme estragonem. Dusíme doměkka. Podle chuti dosolíme a podáváme s rýží.

Další jídla:
Marinované kuře s bramborem.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pečená kachna s jablky a zelím chutná s bramborovým knedlíkem.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Kuřecí nudličky se šunkou a Nivou podáváme s bramborem.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí nudličky se zeleninou posypeme nastrouhanou Nivou.
Pečená husa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem kterou upečeme doměkka.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Krůtí maso na paprice

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla krůtí stehna dušená na cibuli a estragonu přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.