Recepty > mascarpone > krevetová omáčka s mascarpone
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250g mascarpone, 3 lžíce smetany, sůl, pepř, 1 lžička citronové šťávy, 250g krevet, 1 vaječný žloutek, 4 lžičky růžového pepře
Recept na přípravu:
Utřeme dohladka mascarpone a smetanu, necháme přejít varem, přidáme sůl, pepř a citronovou šťávu. Poté přidáme krevety, ohřejeme. Když je omáčka ohřátá, vypneme oheň a vmícháme do ní žloutek.
Krevetovou omáčku s mascarpone podáváme k těstovinám tagliatelle posypané růžovým pepřem.
Další recepty:
Tvarohová žemlovka s jablky a rozinkami.
Tiramisu je italská pochoutka.
Mascarpone krém připravíme ze šlehačky.
Dort Sacher chutná skvěle.
Koláč se švestkami - vypracujeme tuhé těsto...
Babiččina bramboračka s houbami.
Ovocný koláč z ovoce dle chuti.
Čokoládový dort ze tří dílů.
Krabí salát s mascarpone podáváme důkladně vychlazený.
Domácí nudle do polévky podle tradičního receptu.
Ochutnejte recept krevetová omáčka s mascarpone.