Recepty > polévky > krémová polévka z kopřiv
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 hrsti čerstvých kopřiv, 1 cibule, olej, sůl, zeleninový vývar, jablečný ocet
Recept na přípravu:
Na kostičky pokrájenou cibuli krátce osmahneme na rozehřátém oleji dohněda. Přidáme pokrájené kopřivy pokrájené na kousky, osolíme a ještě chvilku restujeme spolu s cibulí. Poté zalijeme horkým zeleninovým vývarem a vaříme 15 minut. Poté stáhneme polévku z plotny, rozmixujeme ji do krémové konzistence a dochutíme octem a solí. Při podávání přidáme na talíři trochu smetany.
Další recepty:
dýňová polévka s brokolicí, vepřová kýta na zelenině, kuřecí vývar s drobením, dýňová polévka, kuřecí vývar s řeřichou, boršč s klobásou, cibulačka, brokolicová krémová polévka, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí na česneku, čočková polévka, drůbeží vývar s rýží, ruský boršč pochází z ruské kuchyně, česnečka recept na přípravu
Ochutnejte recept krémová poklévka z kopřiv.