Recepty

Recepty > polévky > králičí polévka se zavářkou

Recept - Králičí polévka se zavářkou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 králičí stehna, několik kuliček celého pepře, nového koření a koriandru, celý kmín, 2 bobokové listy, tymián, libeček, 200 g polévkové zeleniny, 150 g jahel, sůl

Recept na přípravu:

Do vody s kořením vložíme králičí stehna a velmi pomalým varem je vaříme asi 30 minut. Po 30 minutách vložíme zeleninu a jáhly a 10 minut pokračujeme ve varu. Poté králičí stehna vytáhneme a obereme maso, které vrátíme do polévky. Pokud je příliš hustá, zředíme trochou vody nebo vývarem, případně dosolíme.

Další recepty:
zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky, ruský boršč pochází z ruské kuchyně, cuketová polévka s rajčaty, zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, smetanová žampionová polévka, zeleninová pánev na řecký způsob, drůbeží vývar s rýží, boršč s klobásou, žampionový krém, cibulačka, houbové knedlíčky do polévky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí na česneku, polévka z medvědího česneku

Recepty
Králičí polévka

Ochutnejte recept králičí polévka se zavářkou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.