Recepty > polévky > králičí polévka se zavářkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 králičí stehna, několik kuliček celého pepře, nového koření a koriandru, celý kmín, 2 bobokové listy, tymián, libeček, 200 g polévkové zeleniny, 150 g jahel, sůl
Recept na přípravu:
Do vody s kořením vložíme králičí stehna a velmi pomalým varem je vaříme asi 30 minut. Po 30 minutách vložíme zeleninu a jáhly a 10 minut pokračujeme ve varu. Poté králičí stehna vytáhneme a obereme maso, které vrátíme do polévky. Pokud je příliš hustá, zředíme trochou vody nebo vývarem, případně dosolíme.
Další recepty:
zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky, ruský boršč pochází z ruské kuchyně, cuketová polévka s rajčaty, zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, smetanová žampionová polévka, zeleninová pánev na řecký způsob, drůbeží vývar s rýží, boršč s klobásou, žampionový krém, cibulačka, houbové knedlíčky do polévky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí na česneku, polévka z medvědího česneku
Ochutnejte recept králičí polévka se zavářkou.