Recepty > kuře > kari kuře s jablky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
kuřecí maso, kari koření, sůl, olej, šlehačka, jablko
Postup přípravy:
Kuřecí maso pokrájíme na menší nudličky, promícháme s kari kořením, lehce osolíme a necháme chvíli odležet. Na rozehřátém oleji krátce orestujeme a poté přidáme jablko zbavené jadřince a nakrájené na plátky. Vše podusíme, zmírníme teplotu, zalijeme šlehačkou a dosolíme. Podáváme s rýží nebo bramborovými hranolky.
Další jídla:
Kuřecí maso na kari podáváme s rýží
Kýta s ananasem a plátky tvrdého sýra.
Kuře na medu, česneku a zázvoru z nichž vytvoříme marinádu.
Sypaný koláč s jablky dochutíme skořicí.
Francouzské kuře na červeném víně dochutíme solí.
Hovězí na česneku podáváme s vhodnou přílohou.
Kachní stehna se zelím ochutíme kmínem.
Hovězí maso na celeru dusíme tak dlouho, až maso změkne.
Rýžový nákyp s jablky na víně.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Dijonské brambory při podávání ozdobíme nasekanou pažitkou.
Kari kuře zapečné s brambory
Recept, podle kterého připravíme pokrm kari kuře s jablky.