Recepty

Recepty > polévky > játrové knedlíčky do polévky z chlazených kuřecích jater

Játrové knedlíčky do polévky z chlazených kuřecích jater recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

balíček chlazených kuřecích jater, 1 vejce, pepř, sůl, majoránka, česnek, strouhanka

Recept na přípravu:

Játra zbavíme žilek, rozmixujeme v mixéru, přidáme vejce, koření. Hmotu nalijeme do misky a podle potřeby zahustíme strouhankou. Mokrou rukou tvarujeme knedlíčky, které zavaříme v horké polévce.

Další recepty:
Houbovka se smetanou kterou podáváme s pečivem.
Bílá bramboračka do níž přidáme mléko s rozšlehaným žloutkem.
Strouhankové knedlíčky do polévky vyplavou, když jsou uvařené.
Játrová omáčka z kuřecích jater jsou dobrůtka.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Kulajda z kyselých hub do které přidáme uvařená vejce.
Pyré z červené čočky podáváme jako přílohu.
Zelňačka s uzeným masem kterou dochutíme podle chuti solí a pepřem.
Frankfurtská polévka s fazolemi a brambory.
Kuřecí vývar s drobením nalijeme na talíře a ozdobíme zelenou petrželkou.
Česnečka s kroupami předem uvařenými.
Játrové knedlíčky z kuřecích jater chvíli povaříme.
Dršťková polévka z hub kterou podáváme s pečivem.
Játrové knedlíčky do polévky

Recepty
Motto

Játrové knedlíčky do polévky z chlazených kuřecích jater přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.