Recepty > polévky > játrové knedlíčky do polévky z chlazených kuřecích jater
Suroviny potřebné pro přípravu:
balíček chlazených kuřecích jater, 1 vejce, pepř, sůl, majoránka, česnek, strouhanka
Recept na přípravu:
Játra zbavíme žilek, rozmixujeme v mixéru, přidáme vejce, koření. Hmotu nalijeme do misky a podle potřeby zahustíme strouhankou. Mokrou rukou tvarujeme knedlíčky, které zavaříme v horké polévce.
Další recepty:
Houbovka se smetanou kterou podáváme s pečivem.
Bílá bramboračka do níž přidáme mléko s rozšlehaným žloutkem.
Strouhankové knedlíčky do polévky vyplavou, když jsou uvařené.
Játrová omáčka z kuřecích jater jsou dobrůtka.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Kulajda z kyselých hub do které přidáme uvařená vejce.
Pyré z červené čočky podáváme jako přílohu.
Zelňačka s uzeným masem kterou dochutíme podle chuti solí a pepřem.
Frankfurtská polévka s fazolemi a brambory.
Kuřecí vývar s drobením nalijeme na talíře a ozdobíme zelenou petrželkou.
Česnečka s kroupami předem uvařenými.
Játrové knedlíčky z kuřecích jater chvíli povaříme.
Dršťková polévka z hub kterou podáváme s pečivem.
Játrové knedlíčky do polévky
Játrové knedlíčky do polévky z chlazených kuřecích jater přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.