Recepty

Recepty > polévky > italská Minestrone

Italská Minestrone recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 cuketa, 1 pórek, 1 řapíkový celer, 2 mrkve, 2 brambory, 4 rajčata, 2 cibule, tymián, 2 bobkové listy, olivový olej, sůl, pepř

Recept na přípravu:

Na oleji osmahneme na kostičky pokrájenou cibuli, řapíkatý celer, pórek, cuketu, mrkev, brambory, zalijeme 1 litrem vody, přidáme koření a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí zeleniny. Nakonec přidáme nahrubo nakrájená rajčata a krátce povaříme.

Další recepty:
Bílá polévka s vajíčkem uvařeným natvrdo.
Italská rajčatová omáčka z rajčat.
Vajíčková polévka přináší vytříbenou chuť.
Krémová zelňačka zalitá vývarem, kterou podáváme posypanou petrželkou.
Rychlá česnečka pro rychlou přípravu.
Italská zeleninová polévka minestrone s fazolemi.
Česneková polévka s uzeným masem.
Česnečka s bramborami nakrájenými na kostičky.
Vajíčková tlačenka je vaječná varianta klasické pochoutky.
Italský chléb focaccia je tradiční potravina.
Svítek do polévky

Recepty
Minestrone

Ochutnejte recept italská Minestrone.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.