Recepty > polévky > italská Minestrone
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 cuketa, 1 pórek, 1 řapíkový celer, 2 mrkve, 2 brambory, 4 rajčata, 2 cibule, tymián, 2 bobkové listy, olivový olej, sůl, pepř
Recept na přípravu:
Na oleji osmahneme na kostičky pokrájenou cibuli, řapíkatý celer, pórek, cuketu, mrkev, brambory, zalijeme 1 litrem vody, přidáme koření a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí zeleniny. Nakonec přidáme nahrubo nakrájená rajčata a krátce povaříme.
Další recepty:
Bílá polévka s vajíčkem uvařeným natvrdo.
Italská rajčatová omáčka z rajčat.
Vajíčková polévka přináší vytříbenou chuť.
Krémová zelňačka zalitá vývarem, kterou podáváme posypanou petrželkou.
Rychlá česnečka pro rychlou přípravu.
Italská zeleninová polévka minestrone s fazolemi.
Česneková polévka s uzeným masem.
Česnečka s bramborami nakrájenými na kostičky.
Vajíčková tlačenka je vaječná varianta klasické pochoutky.
Italský chléb focaccia je tradiční potravina.
Svítek do polévky
Ochutnejte recept italská Minestrone.