Recepty > polévky > hrstková polévka se zeleninou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
po jedné hrsti ovesných vloček, čočky, rýže, jáhel, krupek a sága, kousek másla, kořenová zelenina, vývar, petrželka, sůl
Recept na přípravu:
Do hrnce vložíme máslo, na kterém všechny hrsti osmažíme. Zalijeme vodou nebo masovým vývarem, přidáme zeleninu a vaříme do měkka. Nakonec osolíme a při podávání do polévky přidáme sekanou petrželku.
Další recepty:
Vločková polévka z vývaru.
Cibulačka s vajíčkem.
Sýrová roláda z eidamu.
Kuřecí játra se zeleninou na bazalce podáváme s vařeným bramborem.
Česnečka recept přináší návod na přípravu.
Řepná polévka okyselíme citronovou šťávou nebo octem.
Hrstková polévka z hrachu, čočky, fazolí...
Bramborová kaše s mlékem.
Česnečka se šunkou uvaříme a můžeme nosit na stůl.
Sojové mléko připravíme z bobů.
Vločková polévka s mlékem a žloutkem
Ochutnejte recept hrstková polévka se zeleninou.