Recepty > polévky > hovězí vývar s žloutky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 l silného hovězího vývaru, 1 šálek smetany, 3 vaječné žloutky, 3 lžíce strouhaného sýra, pažitka
Recept na přípravu:
Do hrníčku vložíme vaječné žloutky, strouhaný sýr, trochu smetany, sekanou pažitku, smícháme a nalijeme do silného hovězího bujonu, který se vaří. Na talíře zvlášť dáme ještě trochu strouhaného sýra.
Další recepty:
Zelňačka s mrkví je nejlepší druhý den.
Oukrop s osmaženým chlebem.
Zelňačka s klobásou ke které přidáme cukr.
Babiččina bramboračka do které přidáme rozmačkaný česnek.
Polévka šči s mírně kyselou smetanou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky do kterého vmícháme nasekanou petrželku.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Krémová bramboračka se šlehačkou.
Italská zeleninová polévka minestrone podáváme posypanou strouhaným parmezánem.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Zeleninová polévka se zelím
Ochutnejte recept hovězí vývar s žloutky.