Recepty

Recepty > polévky > hovězí vývar s rozšlehaným vejcem

Hovězí vývar s rozšlehaným vejcem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 vejce, 2 lžíce vody, sůl, muškátový oříšek, 1 litr hovězího vývaru, pažitka

Recept na přípravu:

Vejce rozšleháme ve dvou lžicích vody, přidáme na špičku nože muškátového oříšku a na špičku nože soli. Litr hovězího vývaru uvedeme do varu a za stálého šlehání metlou do něj zvolna vlijeme rozšlehaná vejce. Důkladně povaříme, rozdělíme na talíře a bohatě posypeme nakrájenou pažitkou.

Další recepty:
Brokolicová polévka z růžiček brokolice.
Hovězí guláš podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.
Bramborový salát se sýrem a šunkou - brambory uvaříme v zeleninovém vývaru...
Cibulačka - připravíme ji ze dvou cibulí.
Bramborová buchta ze strouhaných brambor.
Brokolicová krémová polévka s na másle smaženými kostičkami rohlíků.
Polévka cibulačka se sýrem a vajíčkem.
Plněná hovězí roláda - plát hovězího masa naklepeme...
Zeleninový krém s litrem horkého mléka.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Brokolicová polévka se šunkou

Recepty
Hovězí vývar

Ochutnejte recept hovězí vývar s rozšlehaným vejcem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.