Recepty > houby > houbový tatarák
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné ingredience:
600 g čerstvých hub, 2 cibule, 50 g másla, sůl, mletý pepř, římský kmín, 100 g zakysané smetany nebo tučného bílého jogurtu
Postup přípravy:
Cibuli nakrájíme nadrobno a společně s nakrájenými houbami osmahneme na másle dozlatova, přidáme sůl, pepř a římský kmín, krátce podusíme, necháme vychladnout a poté smícháme se zakysanou smetanou nebo bílým jogurtem.
Další recepty:
houbová omáčka s kysanou smetanou, omáčka Sugo pomodor, houbové karbanátky, houbový guláš, žampionová polévka, chilli omáčka, tatarák z lososa, játrová omáčka
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.