Recepty > ryby > halibut s olivami v sýrové omáčce
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
plátek masa z ryby halibut, červená cibulka, olivový olej, mořská sůl, oregano, 100 ml bílého vína, trojúhelníček smetanového sýra, zelené olivy, 2 rajčata
Postup přípravy:
Plátek halibuta a nadrobno nakrájenou červenou cibulku vložíme na pánev s rozpáleným olejem a necháme smažit po obou stranách přibližně 3 minuty. Poté ho podlijeme bílým vínem, přidáme oregano, sůl, dusíme 2 minuty a vložíme sýr, který necháme rozpustit. Na talíři halibuta polijeme sýrovou omáčkou, obložíme nakrájenými rajčaty a posypeme nakrájenými olivami. Podáváme s brambory nebo rýží.
Další recepty:
ryby nakládané na kyselo, treska s rajčaty, úhoř na víně, makrela na paprice
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.