Recepty > vepřové maso > grilovaná vepřová krkovice naložená ve vinném octu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 plátky vepřové krkovice
Marináda: 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce vlažné vody, 1 lžíce vinného octa, pepř, sůl, bazalka
Postup přípravy:
Plátky krkovice naklepeme, vložíme do marinády, kterou jsme si předem připravili smícháním výše uvedených surovin a necháme v chladu marinovat alespoň 2 hodiny. Poté plátky z obou stran grilujeme.
Další recepty:
grilovaná krkovice, vepřové maso v sýrovém županu, vepřová krkovice, pivovarský tokáň, grilovaná vepřová krkovice s hořčicí, šou-šči, vepřové řízky na malajský způsob, katův šleh z vepřového masa, vepřová kýta na zelenině, domácí klobásy, vepřové řízky v zakysané smetaně, vepřová krkovice pečená v alobalu, bůčková roláda, zavařené vepřové maso
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.