Recepty

Recepty > polévky > frankfurtská polévka ze slabých párků

Frankfurtská polévka ze slabých párků recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

cibule, masox, sůl, pepř, magi, 2 nožičky slabých párků,sladká paprika, granulovaná jíška světlá, 100 ml mléka

Recept na přípravu:

Osmahneme cibulku nakrájenou na kostičky, zasypeme sladkou paprikou a zalijeme horkou vodou, přidáme masox, magi, sůl, pepř a vaříme. Po chvilce zahustíme granulovanou jíškou a zalijeme ohřátým mlékem. Nakonec přidáme na kolečka nakrájené osmahnuté párky.

Další recepty:
Česnečka s kroupami předem uvařenými.
Krkonošské kyselo podáváme s ve slupce uvařenými brambory.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Houbovka se smetanou kterou podáváme s pečivem.
Bramboračka s kroupami které společně s cibulí osmažíme dozlatova.
Kulajda z kyselých hub do které přidáme uvařená vejce.
Bílá bramboračka do níž přidáme mléko s rozšlehaným žloutkem.
Uzená fazolová polévka z předem namočených fazolí.
Zelňačka s uzeným masem kterou dochutíme podle chuti solí a pepřem.
Frankfurtská polévka s fazolemi a brambory.
Pyré z červené čočky podáváme jako přílohu.
Bílá zelňačka bez masa z pokrájeného zelí.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Frankfurtská polévka s klobásou

Recepty
Motto

Frankfurtská polévka ze slabých párků přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.