Recepty > kuře > francouzské kuře
Potřebné suroviny:
1 kuře, 1 velký tavený sýr, bylinky (petrželka, řeřicha, pažitka, estragon), sůl, pepř, máslo
Postup přípravy:
Připravíme si pastu z taveného sýra, jemně nakrájených bylinek. Směsí uvnitř potřeme osolené a opepřené kuře. Zvenčí potřeme máslem a pečeme dozlatova.
Další jídla:
Francouzské brambory z trouby.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Maso tří barev připravujeme současně na třech pánvích.
Treska s rajčaty přelitá šťávou.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Falešný tatarák podáváme na topinkách.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Kuřecí čína s ananasem a arašídy.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Drůbeží čína s těstovinami ze kterých vytvoříme věneček.
Dušená kuřecí játra se zeleninou podáváme s rýží.
Pečení holubi
Recept na přípravu jídla francouzské kuře přináší na talíř inspiraci.