Recepty > polévky > flekatý kuřecí vývar
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 kosti od kuřecích prsou, polovina balení mražené Mochovské zeleniny drobné kostičky, 1 cibule, sůl, pepř, petrželka, pažitka, voda
Recept na přípravu:
Do Papinova tlakového hrnce vložíme kuřecí kosti od prsou, nalijeme 750 ml vody, lehce osolíme a opepříme, vhodíme přepůlenou cibuli a trošku petrželky. Dáme vařit na 15 minut. Odpáříme, hrnec otevřeme, přidáme zeleninu, vyndáme cibuli, nyní vaříme 10 minut. Otevřeme hrnec, vyndáme maso, které oberme a vrátíme zpět do polévky. Přidáme zavářku a provaříme. Nakonec dochutíme solí, pepřem, pažitkou a petržlkou.
Další recepty:
Smaženice z hlívy ústřičné ke které jako přílohu podáváme pečivo.
Zeleninová polévka s nudlemi posypaná parmezánem.
Česnečka s bramborem který vaříme do změknutí.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Fazolová polévka z bílých fazolí kterou necháme probublávat na mírném ohni.
Houbová kulajda do níž přidáme najemno nakrájený kopr.
Špenátová polévka se žampiony zalitá vychlazeným vývarem.
Máslové noky do polévky zavaříme.
Kuřecí vývar s nudlemi a nadrobno nasekanou petrželkou.
Krémová chřestová polévka do které přidáme kousky vychlazeného másla.
Koprová omáčka zahuštěná bramborem se ztraceným vejcem.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby solí a pepřem.
Hovězí vývar se zeleninou do které zavaříme zavářku.
Špenátová polévka z listového špenátu
Ochutnejte recept flekatý kuřecí vývar.