Recepty > kuře > fazolačka s drůbežím masem
Potřebné suroviny:
40 g másla, 1 středně velká cibule, 20 g hladké mouky, 1 litr vývaru z drůbeže, 150 g drůbežího masa, 400 g tj. asi 2 šálky sterilovaných fazolek, sůl, petrželka
Postup přípravy:
Na rozehřátém másle necháme zpěnit oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme ji hladkou moukou a upravíme cibulovou jíšku. Ředíme ji studeným drůbežím vývarem a dobře asi 20 minut povaříme. Přidáme na kostky nakrájené uvařené maso ze slepice a sterilované fazolky. Společně prohřejeme a jen podle chuti doplníme solí a nadrobno nakrájenou petrželkou.
Další jídla:
Husí játra jako minutka s rýží.
Marinované kuře s bramborem.
Cibulačka s bramborem a kadeřavou petrželkou.
Domácí nudle do polévky kladujeme je na suchém místě.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Fazolačka se smetanou
Recept na přípravu jídla fazolačka s drůbežím masem přináší na talíř svoji chuť.