Recepty

Recepty > polévky > fazolačka po uhersku

Fazolačka po uhersku recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2-3 hrnky fazolí, 1 balíček kysaného zelí, uzené kosti, klobása (pokud není na kostích dostatek masa), 2 kostky masoxu, 2 rajčatové protlaky, 3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, mouka, smetana

Recept na přípravu:

Zvlášť si ve třech hrncích uvaříme den předem namočené fazole, kysané zelí, uzené kosti. Zelí smícháme s fazolemi, dolijeme vývarem z kostí, přidáme z kostí obrané a pokrájené uzené maso nebo klobásu, masox, rajčatový protlak, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a zjemníme smetanou. Fazolačku po uhersku podáváme s chlebem.

Další recepty:
Francouzská zeleninová polévka s na kostičky nakrájenými brambory.
Fazolačka s uzeným masem, brambory a česnekem.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Jemná cibulačka s vejcem.
Rychlá rybí polévka z file kterou dochutíme citronovou šťávou.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Rajská polévka se smetanou kterou na talíři polévku posypeme strouhaným sýrem.
Fazolačka z konzervy podávaná s chlebem.
Rajčatová polévka z konzervy s bazalkou a worcesterovou omáčku.
Halušky se zelím a uzeným masem během dušení podléváme vývarem.
Houbová polévka se smetanou by se měla vařit nejméně dvacet minut.
Fazolačka s klobásou

Recepty
Motto

Ochutnejte recept fazolačka po uhersku.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.