Recepty > polévky > falešné játrové knedlíčky do polévky
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 játrová paštika,1 vejce, pepř, majoránka, sůl, stroužek česneku, strouhanka
Recept na přípravu:
Játrovou paštiku smícháme s vajíčkem, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek, zahustíme strouhankou,vytvoříme knedlíčky a dáme vařit do připravené polévky.
Další recepty:
Kulajda z kyselých hub do které přidáme uvařená vejce.
Frankfurtská polévka s fazolemi a brambory.
Bílá zelňačka bez masa z pokrájeného zelí.
Pyré z červené čočky podáváme jako přílohu.
Česnečka s kroupami předem uvařenými.
Játrové knedlíčky z kuřecích jater chvíli povaříme.
Dršťková polévka z hub kterou podáváme s pečivem.
Houbovka se smetanou kterou podáváme s pečivem.
Bramboračka s kroupami které společně s cibulí osmažíme dozlatova.
Bílá bramboračka do níž přidáme mléko s rozšlehaným žloutkem.
Gulášová polévka z hovězího masa do kterého přidáme česnek.
Zelňačka s uzeným masem kterou dochutíme podle chuti solí a pepřem.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Játrové knedlíčky do polévky
Falešné játrové knedlíčky do polévky přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.