Recepty > hovězí maso > 5
Recepty na přípravu chutných jídel z hovězího masa.
Roštěnky po staročesku podáváme s rýží či noky.
Strakonické hovězí plátky při podávání posypeme strouhaným křenem.
Tokáň na majoránce zahustíme s moukou rozmíchanou smetanou.
Tokáň z hovězího, nadrobno nakrájenou slaninu vložíme do hrnce...
Doudlebské závitky, plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, doprostřed položíme směs...
Frankfurtská roláda podáváme s rýží, brambory, bramborovou kaší a špenátem.
Hovězí závitek s párkem, plátek naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem...
Hovězí závitky s křenem, plátky nařízneme na okrajích aby se nekroutily...
Moravský závitek s klobásou podáváme s bramborovými knedlíky.
Roštěnky s omeletou a slaninou ze všech stran opečeme.
Hovězí haše, vychladlé maso umeleme na masovém mlýnku...
Hovězí maso v kapustě, polovinu sádla rozpálíme, orestujeme na něm nadrobno pokrájenou slaninu a cibuli...
Hovězí nudličky s kapií, maso nakrájíme, osolíme, opepříme mletým pepřem, poprášíme solamylem...
Masové hranolky s paprikami, maso naklepeme, osolíme, ochutíme mletým pepřem a nakrájíme na nudličky (hranolky)...
Hovězí a paprikové nudličky s ananasem, maso a papriky nakrájíme na nudličky...
Roštěnky s brusinkovým přelivem naklepeme, osolíme, opepříme...
Řízky z vařeného hovězího masa potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme odležet...
Směs Casanova, klobásu nakrájíme na kolečka, ostatní suroviny na nudličky, cibuli na tenká půlkolečka...
Hovězí plátky v majonéze, maso naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem a z obou stran orestujeme na másle...
Hovězí maso s moravankou, na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli...
Maso na zelenině podáváme s vařenými brambory a tatarkou.
Plzeňské ragú orestujeme na rozpáleném oleji, okořeníme solí, pepřem a chilli kořením, přidáme cibuli...
Roštěná zapečená v závěji ozdobíme pažitkou nebo petrželkou.
Zapečené roštěnky při podávání na talíři poléváme šťávou.
Zapečené roštěnky s čepičkou z plísňového sýra, den předem si připravíme maso...
Hovězí na studeno nakrájíme na tenké plátky...
Ptáčky v pomalém hrnci vaříme na high.
Ptáčky s rýží, plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany namažeme plnotučnou hořčicí...
Ptáčky na smetaně podáváme s houskovým knedlíkem.
Rozlítané ptáčky podáváme s kynutým knedlíkem nebo rýží.
Španělské ptáčky z hovězího masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí...
Hovězí maso 2 3 4 5
Recepty z tohoto druhu masa rozehrají svoji chuť.