Recepty > polévky > drůbeží vývar se žampiony a rýží
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr vývaru z drůbežích drůbků, 3 žampióny, 1 cibule, 1 lžíce oleje, 4 lžíce drobně nakrájených drůbků, 0 g rýže, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Plátky očištěných hub podusíme spolu s nadrobno nakrájenou cibulí na rozehřátém oleji. Zalijeme vývarem, zavaříme přebranou a spařenou rýži a uvaříme do měkka. Do hotového drůbežího vývaru přidáme prohřát maso, které jsme obrali, osolíme, opepříme a doplníme nadrobno posekanou petrželkou.
Další recepty:
Rajčatová česnečka s osmaženými kostičkami chleba.
Boršč s cuketou necháme povařit.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s bramborem.
Zelňačka s uzeným masem na drobné kostičky.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky do kterého vmícháme nasekanou petrželku.
Zelňačka s klobásou ke které můžeme přidat cukr.
Mrkvová polévka s rýží a smetanou rozmíchanou s vaječným žloutkem.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Polévka cibulačka se sýrem a utřeným česnekem.
Jihočeská bramboračka dochucená octem.
Drůbeží vývar
Ochutnejte recept drůbeží vývar se žampiony a rýží.