Recepty > kuře > drůbeží játra na cibulce
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g drůbežích jater, 2-3 větší cibule, olej nebo sádlo, mletý pepř, sůl
Postup přípravy:
Nadrobno nakrájenou cibuli vložíme na rozpálený olej nebo sádlo a smažíme, až zesklovatí, poté přidáme játra, zaprášíme černým pepřem a smažíme přibližně 10 minut na co největším plameni, aby se na nich vytvořila opečená kůrka. Průběžně otáčíme a přibližně dvě minuty před koncem smažení játra osolíme. Drůbeží játra na cibulce podáváme s bramborem, hranolky nebo s chlebem.
Další jídla:
Jarní hlávkový salát s olivovým olejem.
Kuřecí rizoto s kari.
Kuře po mexicku podáváme s bramborem nebo rýží.
Hovězí guláš podáváme s knedlíkem
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Chilli omáčka je pikantní ochucovadlo.
Kuře na kari koření.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Pikantní kuřecí guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Vepřová játra na zázvoru která nakrájíme na nudličky.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Jarní kuřátka s petrželkovým přelivem
Recept, podle kterého připravíme pokrm drůbeží játra na cibulce.