Recepty > polévky > čínská polévka po česku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
vepřové kosti, mrkev, petržel, řapíkatý celer, kedlubna, červená paprika, bílá paprika, čínské rýžové nudle, koření na čínu, olej
Recept na přípravu:
Všechnu zeleninu nakrájíme na kousky, vepřové kosti uvaříme. Na olej dáme všechnu zeleninu a restujeme zároveň s masem, které jsme obrali z kostí. Přidáme koření a vývar z kostí a ještě asi dvacet minut vaříme. Nakonec přidáme hrst čínských nudlí, ty už se vařit nemusí, podle návodu stačí vložit do horké polévky.
Další recepty:
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Fazolová polévka z bílých fazolí kterou necháme probublávat na mírném ohni.
Špenátová polévka se žampiony zalitá vychlazeným vývarem.
Hovězí vývar se zeleninou do které zavaříme zavářku.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby solí a pepřem.
Smaženice z hlívy ústřičné ke které jako přílohu podáváme pečivo.
Polévka z pohanky se zelenou petrželkou.
Česnečka s bramborem který vaříme do změknutí.
Houbová kulajda do níž přidáme najemno nakrájený kopr.
Čínská švestková omáčka se odpaří na správnou hustotu.
Kuřecí vývar s nudlemi a nadrobno nasekanou petrželkou.
Čínská krabí polévka z vařených krabů obereme maso...
Koprová omáčka zahuštěná bramborem se ztraceným vejcem.
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Ochutnejte recept čínská polévka po česku.