Recepty > polévky > cibulačka se smetanou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 g cibule, 500 ml sladké smetany, pepř, sůl, 1 lžíce sádla, 500 ml vývaru, cukr
Recept na přípravu:
Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na rozehřátém sádle. Poté přilijeme vývar, povaříme 15 minut, přilijeme sladkou smetanu a prohřejeme. Nakonec opepříme, osolíme a osladíme špetkou cukru. Při podávání ozdobíme cibulačku pažitkou nebo petrželkou.
Další recepty:
Bramboračka na másle se zeleninou.
Cibulačka z červené cibule podávaná se zapečenými sýrovými toustíky.
Kapustová polévka se zeleninou kterou přelijeme smetanou.
Polévka cibulačka se sýrem kterým ji posypeme.
Mexická fazolová polévka vaříme do úplného změknutí masa.
Krémová bramboračka s vyšleháme nepříliš tuhou šlehačkou.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Jemná cibulačka do které přidáme mléko s rozšlehaným vejcem.
Pivní marináda je použita při grilování.
Čočková polévka se zeleninou je podávána ještě za tepla.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Houbová polévka se smetanou
Ochutnejte recept cibulačka se smetanou.