Recepty > polévky > cibulačka s liškami
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
30 dkg lišek, 4 cibule, vejce, máslo, mouka, sůl, kmín, petrželka
Recept na přípravu:
Cibuli nakrájíme nahrubo, spaříme a uvaříme do měkka. Pokrájené lišky podusíme na rozehřátém másle a vložíme do vývaru s cibulí. Poté česnečku zahustíme tmavší jíškou, kterou si připravíme z rozehřátého másla a mouky, povaříme, přidáme rozkvedlané vejce, posypeme sekanou petrželkou a cibulačka je připravena k podávání.
Další recepty:
Rychlá rajská polévka, dochutíme ji šlehačkou.
Bramborová kaše s mlékem.
Sýrová roláda z eidamu.
Rajská omáčka z protlaku.
Česnečka recept přináší návod na přípravu.
Řepná polévka okyselíme citronovou šťávou nebo octem.
Cibulačka s vajíčkem.
Rajská omáčka s vajíčkem s houskovým knedlíkem.
Čočková polévka přeje dobrou chuť.
Česnečka se šunkou uvaříme a můžeme nosit na stůl.
Řepná polévka s vajíčkem
Ochutnejte recept cibulačka s liškami.