Recepty > polévky > cibulačka gute Apetit
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 g cibule, máslo nebo olej, 200 g uzeného masa, mletý kmín, 1,5 litru hovězího vývaru (může být z kostky), sůl, pepř, opečený toast, vaječný žloutek, strouhaný sýr, zelená peprželka
Recept na přípravu:
Najemno pokrájenou cibuku osmažíme na rozehřátém tuku, přidáme nakrájené uzené maso a kmín, ještě chvíli restujeme, zalijeme vývarem a povaříme. Do talíře vložíme opečený toast, na který vyklepneme žloutek, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme vařící polévkou a posypeme zelenou petrželkou.
Gute Apetit přeje cibulačka po německu.
Další recepty:
Hovězí guláš na červeném víně podáváme s chlebem nebo houskovým knedlíkem.
Polévka cibulačka se sýrem kterým ji posypeme.
Čočková polévka se zeleninou je podávána ještě za tepla.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Bramboračka na másle se zeleninou.
Cibulačka z červené cibule podávaná se zapečenými sýrovými toustíky.
Kapustová polévka se zeleninou kterou přelijeme smetanou.
Mexická fazolová polévka vaříme do úplného změknutí masa.
Jemná cibulačka do které přidáme mléko s rozšlehaným vejcem.
Pivní marináda je použita při grilování.
Cibulačka se smetanou
Ochutnejte recept cibulačka gute Apetit, jak se vaří v Německu.