Recepty

Recepty > kuře > chleby obložené masem z pečeného krocana se sýrovým máslem a pomeranči

Chleby obložené masem z pečeného krocana se sýrovým máslem a pomeranči

Potřebné suroviny:

8-12 plátků veky, 50 g másla, 50 g krémového sýra, sůl, 2 pomeranče, 300-400 g vykostěného, upečeného masa z krocana, petrželka

Postup přípravy:

Změklé máslo našleháme s krémovým sýrem a se solí. Přidáme velmi pečlivě oloupaný, bílé dužiny zbavený pomeranč bez jader, nakrájený na drobné kostičky. Tuto pomazánku potřeme na nakrájené plátky a povrch poklademe studeným, tence nakrájeným masem a přizdobíme také oloupaným, nakrájeným plátkem pomeranče. Přizdobíme kouskem petrželky.

Další jídla:
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí játra jako minutka s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Hermelínová pomazánka se salámem a vejci.
Marinované kuře s bramborem.
Bramborová pomazánka na chlebíčky s kořením.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Pečený krocan recept

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla chleby obložené masem z pečeného krocana se sýrovým máslem a pomeranči přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.